Sara Glavin

IT-consultant & web designer

Göteborgsbaserad webbutvecklare med intresse för e-handel, sociala medier och internsystem

Med en företagsekonomisk utbildning i ryggen och flera år inom e-handel och butik valde jag att gå en intensiv bootkamp inom C#.NET och webbutveckling via Academy. Academy anväder sig av accelerated learning i sin utbildning, vilket krävde ingående tester och intervjuer för att klara tempot och att ta till oss all information som behövdes för att kunna komma ut i arbetslivet som juniora webbutvecklare. Så nu, efter 12 veckor har vi hela 500 kodtimmar i ryggen, lika mycket som en kandidat från systemvetarprogrammet.

Så nu är jag ute efter mitt första uppdrag som kan hjälpa mig att utvecvklas och ta mig framåt inom IT-världen.

Om mig

Jag är en nyfiken, engagerad och initiativrik person som känner att jag hittat precis rätt nu när jag bytt inriktning på arbetslivet och lämnat service och retail bakom mig för att ta mig in i IT-världen. Men det är genom min tid inom just e-handel och retail jag insåg att det var IT jag ville arbeta med, jag ville hitta ett sätt att underlätta för mina kollegor i sin varuhantering, kundhantering och diverse interna flöden. Dessutom ville jag underlätta kunders shoppingupplevelse både online och offline.

Tillsammans med er vill jag utvecklas framåt, nå framgång och hitta sätt att underlätta för mina kollegor och kunder. Hur vi gör det är upp till oss att bestämma tillsammans, men hör av er så diskuterar vi det vidare!  • C# .NET Core
  • MVC
  • Scrum och agila arbetsmetoder
  • HTML & CSS
  • JavaScript
  • UX
  • SQL

Services

Med en bakgrund inom både detalj och e-handel erbjuder jag utöver mina tjänster som IT-konsult med fokus på C#.NET och webbutveckling en stor förståelse för vad som kan behövas i ett affärssystem, en kunskap om hur man både underlättar för kunderna och säljarna. Därutöver har jag stor kunskap om mode, skönhet och hälsa samt ett gediget intresse för digital marknadsföring och fotografering. Utöver detta har jag en företagsekonomiskkandidatexamen i Textilekonomi vilket ger mig en bred kunskap om hela processen från idé till slutlig produkt hos slutkonsument.

Case 1

Case 2

Case 3


Portfolio

Här kommer det fyllas på med cases och referenser ju mer erfarenhet jag får.