Beauty,  Hudvård

NBE behandling med Blue Spa!

I veckan var jag uppe på Stockholm Beauty Week och passade på att prova på en väldigt spännande ansiktsbehandling. En Nannic Beautyfying Energy behandling. Det är en resultatinriktad behandling med hjälp av elektromagnetisk energi som hjälper cellerna att ta till sig energi och drar ner serumen på djupet i huden. Du kan anpassa behandlingen efter olika områden och ge huden precis det den behöver på det stället där den behöver det. Dessutom ger det effekt med en gång, såklart inte på alla behandlingarna men jag upplevde helt magisk glow efteråt. Ingen foundation behövdes här inte.

Själva behandlingen går till som så att hon började med att rengöra huden på djupet och tog bort alla orenheter. Därefter la hon en ansiktsmask på huden som hon lät sitta en liten stund. Sedan la hon en platta bakom ryggen och plockade fram en liten maskin som skulle jobba med brickan för att just få radiovågorna att dra ner serumen.

Sen var det bara att lägga på serum och börja behandlingen genom att lugnt och försiktigt med ett litet tryck och cirkulerande rörelser behandla.

Behandlingen var helt fantastisk! Apparaten blev varm och musklerna i ansiktet fick verkligen en genomkörare de också. Jag tror jag till och med somnade till en stund och hon som gjorde behandlingen sa att hon inte varit med om att någon inte somnat under de 1,5 timmar hon behandlat dem.

Hon som gjorde behandlingen på mig jobbar på Blue Spa och var helt underbar, rekommenderar verkligen er som har möjlighet att spaa i Stockholm att gå till henne och ta en behandling. Just den jag provade på var rätt saftig i priset, ca 1500kr, men då är den även en väldigt lång behandling. Är själv väldigt sugen på att göra en hel behandling och se vad resultatet skulle bli då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *